Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 10:14 Silownia...
Wybiera sie ktos moze na silownie??? Tudziez juz chodzi??? Ja chcialbym pojsc, ale nie wiem do jakiej i gdzie. Rzuccie jakims pomyslem. Moze ktos tez chce sie wybrac???
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 16:07
expres gym na oxford road wszystko fajnie tylko jak sie chcesz wypisac obowiazuje cie 2 miesieczne wypowiedzenie, duzo polakow tam chodzi na popoludnia rano praktycznie nikogo nie ma.
Szczerze polecam silownie w Palmer Park. Nie trzeba placic wpisowego, nie ma zadnej umowy. Jesli masz paszport Reading to placisz tylko 21 funtow miesiecznie
Pozdrawiam.
Ja posprzatalem graciarnie w moim barze, kupilem lawke, troche kilogramow i jest ok. Jest tylko jeden maly problem. Pakiernia jest obok baru wiec czesciej trafiam na piwo niz na silownie
Ja chodzilem kilka miesiecy do David Loydsa.. od stycznia zaprzestalem kasujac moj Direct Debit , nie dajac wymowienia..3 dni temu jestem 78 w plecy bo musialem zaplacic zalegle miesiace..ehhh zal
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 356 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 22:39
http://en.wikipedia.org/wiki/Thai_boxing to na temat Thai Boxingu dla tych, ktorzy sie dopytuja Fajnie by bylo gdyby ktos mial jakies namiary na Thai Boxing w Reading.
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 24 Kwiecień 2007, 10:48
moglbym tego caly wagon zalatwic, gorzej by bylo z odprawa tego na lotnisku
choc jak lecialem tu pierwszym razem to w glownym bagazu pol apteki wiozlem i jakos mnie nie zatrzymali, moze dla tego ze stetoskop byl na wierzchu i kitel lekarski
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 12:59
Arthur Hill, tam laze. Do palmer mi sie nie chce, leniwiec. Przy okazji jest basen. Miesiecznie 25, z paszportem polsatu pewnie taniej.
Thai`a ogloszen nigdzie nie widzialem, chociaz moze tez bym sie znow zapisal..
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Moj kolega przewozil pelno odrzywek i sie nie czepiali. No ale kreatyna to nie to samo co oma. A z tym biznesem (sprzedawaniem) to nie wiem czy taki dobry pomysl, zyski chyba nie sa ogromne a ryzyko wielkie. Poza tym juz widzialem na polskim sklepie ogloszenie typu "Profesjonalny kulturysta sprzeda odrzywki I COS MOCNIEJSZEGO" Ale nie mowmy o dopalaczach puki nie zaczniemy systematycznych treningow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum