Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 6 Czerwiec 2008, 19:23 prośba do wszystkich Polaków w UK
W imieniu Stowarzyszenia Psychologów Polskich zapraszam do udziału w ankiecie skierowanej do Polaków mieszkających w Wielkiej Brytanii. Państwa pomoc-w postaci wypełnienia ankiety- ułatwi nam rozpoznanie ogólnej kondycji Polaków zamieszkujących Wielką Brytanię oraz umożliwi sprecyzowanie potrzeb i stworzenie odpowiedniej oferty pomocy osobom jej potrzebujacym
moja kondycja jest dobra, wypelnie ja oczywiscie ale pozniej, natomiast jesli chce pani/pan inne przypadki to prosze do ksiedza i Wyspiarza napisac.
albo jeszcze lepiej poczytac co oni tutaj na forum wypisuja...moze potwierdzi ktos profesjonalny moj diagnoze wzgledem nich i w koncu Misiek zabierze im przywileje..
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Misiek: ... rozbrykalem sie tym ze powiedzialem to co widze?...ok, postaram sie jakos ograniczyc w wypowiadaniu sie....
przyznam tylko jedno: to forum nie moglo miec lepszego prezesa, jednak wybranych ma najgoszych supervisorow jakich mozna bylo...
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 7 Czerwiec 2008, 10:20
ja bym poszedl do psychologa..
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 12:18
Nie no serio chcialbym sie dowiedziec, co o mnie sadzi profesjonalista
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
chlopaki zdecydowanie zeszliscie z tematu...
jesli jednak waszym celem jest podbijanie watku do gory - to dziekuje
co do nagrod, to niestety nie sa przewidziane
rozumiem, ze ankiet jest coraz wiecej i ze ich wypelnianie, moze irytowac/nudzic/ wydac niepotrzebne
jednak tego typu ankieta nastawiona na ludzi jest pierwsza (ja przynajmniej nie slyszalam o podobnej, gdyz z tego co wiem wiekszosc ankiet ma charakter naukowy i sluzy napisaniu jakiejs pracy...)
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 23:17
czy aby na pewno? ;>
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
no ja jestem psychologiem, tym od kryminologii, krotko mowiac zajmuje sie ciezkimi przypadkami-tzn zajmowalabym sie tym, gdybym zamiast przyjechac do uk poszla na staz za 460 PLN, ale ogolnie mowiac bralam udzial w kazdej ankiecie na PR, kazdej na onecie i wszelkich portalach, a czy to cos dalo? to tylko liczby, procenty, statystyki i wykresy...
A swoja droga sama potrzebuje chyba psychologa, czy juz psychiatry, nie wiem
_________________ Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2036 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 30 Czerwiec 2008, 21:27
psycholog napisał/a:
dziekuje wszystkim, ktorzy juz wypelnili
i zapraszam tych co jeszcze do ankiety nie dotarli
W zwiazku z tym, ze sie poswiecilas i napisalas kolejnego posta, na co nie liczylem , to ja jmutro tez sie poswiece i dla dobra sprawy poprawie statystki
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Wysłany: 4 Lipiec 2008, 11:25
Ja juz tez wypelnilem, teraz czekam na darmowa wizyte u specjalisty
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
W imieniu Stowarzyszenia Psychologów Polskich serdecznie dziękuję wszystkim, którzy wypełnili naszą ankietę. Wnioski z ankiety wkrótce zostaną opublikowane na stronie SPP.
a tutaj nikt z SPP nie pofatyguje sie przekazac wynikow ankiety?
no, to juz jest uczciwa wymiana pozdrawiam i owocnej pracy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum