Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 9 Styczeń 2008, 12:58 Promocja Ryanaira
Nie zaglebialem sie w to bardziej, nie wiem czy nie ma tam jakiegos haczyka ale mysle, ze warto przejzec ta oferte i jesli ktos lata zawsze prarami to zaklepac sobie bileciki
Ryan to dla mnie naciagacze. Stosuja te same oszukancze zasado co WizzAir, ze kupujac bilet za 0,99 zaplacisz i tak 50 bo doliczaja sobie jakies dziwne oplaty wg "widzimisie". Kolega kiedys przy mnie rezerwowal bilet to za bagaz normalny trzeba doplacic ekstra, ale o tym dowiadujemy sie prawie jak bilet jest kupiony! Moze to zmienili w koncu, tego nie wiem, ale ja sie zrazilem. Nie chodzi o kase, ale o zasady i zaden klient nie chce sie czuc naciagany a tak jest.
Nie latam czesto, ale w przypadku EasyJeta czy innych podatki stanowia sensowna czesc biletu i nie zastanawiasz sie dlaczego za dwa bilety za funta masz zaplacic 120 funtow...
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem wykonczy doswiadczeniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum