Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 15 Sierpień 2007, 14:59 prawo jazdy pomocy!!!!
wiatm mam problem ponieważ chciałbym zapisac sie na kurs prawa jazdy ale nie mam żadnych informacji na temat szkółek jazdy:( dodam jeszcze ze chciałbym zeby instruktor był osobą mówiąca po polsku bo nie zdbyt dobrze mówie po angielsku....
licze na wasza pomoc i z góry dziekuje:)
Chodzilo mi o PW - prywatna wiadomosc masz wyslac do toMiQa :-) , to moj dobry znajomy , ktory wlasnie konczy kurs instruktora jazdy i prawdopodobnie bedzie pracowal dla BSMu albo AA
Wiek: 25 Dołączyła: 19 Mar 2007 Posty: 18 Skąd: mazury,UK-reading
Wysłany: 29 Październik 2007, 08:36
Witam mam pytanie czy może już ktoś z was zapisał się na kurs i coś więcej może powiedzieć??Właśnie szukam jakiejś dobrej szkoły ale jak by tak się trafił polski instruktor byłoby o wiele łatwiej.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum