Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Strona Główna
 Portal  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album  Chat  Download
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Misiek Przytulas
19 Sierpień 2008, 20:01
polskie studia w londynie
Autor Wiadomość
ania1287 

Wysłany: 19 Sierpień 2008, 18:05   polskie studia w londynie

napewno wielu z Was<Nas) slyszalo badz czytalo o studiach w jezyku polskim , ktore sa organizowane w Londynie przez polska akademie otwarta zdaje sie , oto strona www
http://www.pao-uk.pao.pl/
nie wiem czy szkola jest nowa, czy moze istnieje juz jakis czas. znacie moze kogos kto sie tam uczyl??
a moze jest wiecej chetnych w reading na taki rodzaj nauki:>
na nauke nigdy nie jest za pozno ponoc co nie?? ;)

[ Dodano: 19 Sierpień 2008, 19:06 ]
ojojoj przytulasek sorki nie ten dzial!! mozesz przeniesc?? dzieki:D

Misiek Przytulas 

Imię: Emil
Wysłany: 19 Sierpień 2008, 20:01   

done :)

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

karolka123 

Imię: to chyba oczywiste;)
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 13:33   

ooo to fajne! ja co prawda zaczynam szkole tu w Reading, ale moj chlopak bardzo chcialby isc na takie polskie studia, jak ktos cos wie to dajcie znac prosze :)

lucyfer_87 

Wysłany: 20 Sierpień 2008, 13:36   

dlaczego nie chcesz poslac Go do szkoly angielskiej ?jak juz tutaj jestescie to moze lepiej byloby liznac tutejszego szkolnictwa...?
"What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist

karolka123 

Imię: to chyba oczywiste;)
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 13:42   

ja Go nigdzie nie 'posylam' :hah: to po pierwsze, sam chce, a po drugie szkola po angielsku nie jest taka latwa, a on sie troche obawia ze z jego umiejetnosciami sobie nie poradzi

ania1287 

Wysłany: 20 Sierpień 2008, 15:09   

dzieki Miesiek za przeniesienie;)

wlasnie, zeby studiowac w na angielskiej uczelni to trzeba mimo wszytsko dosc wysoki poziom angielskiego miec, moze kiedys mi sie to uda. ale jak narazie nie podejmuje sie bo wiem ze nie podolam:)
w kazdym razie ja sie zdecydowalam i skladam dokumenty, zobaczymy czy mnie przyjma;P

lucyfer_87 

Wysłany: 20 Sierpień 2008, 15:27   

hmm...zalezy co jest wysokim poziomem- oficjalnie potrzeba 6.5 TEEP w wiekszosci univerkow- jest to poziom porownywalny do matury na poziomie rozszerzonym, zeby sie przekonac czy dalabys rade "weznij" taki przykladowy arkusz maturki i sama sie przekonaj :)
pozatym, czlowiek mieszkajacy na Wyspach kilka latek, nawet powiedzmy 2 latka jest juz dosc obyty z jezykiem, moze pierwsze pol roku bedzie ciezkie ale pozniej pojdzie jak z platka. :)

w kazdym razie, oby potoczylo sie Wam pomyslnie :)

[ Dodano: 20 Sierpień 2008, 16:28 ]
chociaz...te szkolne testy nie sa dla mnie jakims znaczacym wskaznikiem to daja jakis wglad na umiejetnosci...
"What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist

Odpowiedz do tematu