Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 22 Styczeń 2008, 20:11
Wlasnie dzis widzialem baner reklamowy z miejsca gdzie wsiadam do pracy, mialem wejsc i zobaczyc po pracy ale, bylem tak z meczony ze mam dosyc. Nie chce nikogo zniechecac, ale jestem rozczarowany samym klimatem panujacym w srodku ...
[ Dodano: 22 Styczeń 2008, 20:16 ]
Nie no dobra, to teraz juz sie pogubilem, bo tam sa zdjecia, ktore maja w opisie "FOTO-CHURCH". mamy 2 lokale juz w takim razie? To sa zdjecia z tej "jadalni" o ktorej pisal Father, a ten "Polski Pub" to zupelnie inny lokal?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 22 Styczeń 2008, 21:06
Co to ku*** jest?? Bar mleczny??
Jakbym pare krzesel na swietlice wstawil, to niewiele by sie to od tego roznilo
Mnie tam raczej nie zobaczycie, chyba ze take away..
Ps. Apel do gospody" Poproscie przytulasa, to wam porzadna strone zrobi a nie taki badziew, zdjecia nie ostre, brak altow, w ogole strona zrobiona w stylu gospody a gospoda w stylu swietlicy.
Pss. A gdzie grzybowa??
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 22 Styczeń 2008, 21:54
Wiec male sprostowanie, wiem to od samego wlasciciela.
Pub o ktorym mowa bedzie otwarty w przyszlym togdniu, jednak nie wiadomo jeszcze dokladnej daty, moze to byc piatek, sobota lub niedziela. Wszystko to dlatego, iz pub jest caly czas w trakcie przerabiania poprzedniej irlandzkiej speluny, ktora wczesniej stanowil budynek przeznaczony na nasz rodzinny, klimatowy pubik. Data otwarcia oraz oficjalne zaproszenie dla forumowiczow juz niebawem, wiec wszystkich zapraszamy! Co zastanie nas po wejsciu do budynku? W srodku bedzie mozna sie napic polskich piw butelkowych, oraz na razie jednego piwa beczkowego polskiej produkcji. Oczywiscie nie skonczy sie jedynie na piciu, gdyz lokal ten nie bedzie jedynie zwyczajna pijalka! W srodku jest zaplecze caterningowe, czyli bedzie mozna sprobowac naszych polskich dan, ktorymi mam nadzieje podbijemy serca Anglikow. Moze w reszcie zdadza sobie sprawe, ze swiat nie kreci sie jedynie obok chicken curry i fish & chips'ow! W planach sa rowniez wystepy kapel, jednak nic mi wiecej nie wiadomo jakich i jak czesto, wszystko zapewne od ilosci gosci i popularnosci klubu. W dniu wystepowania kapel, wstep bedzie platny i wlasciciel zapewnial, ze nie nastawia sie na zyski ze sprzedazy biletow, a jedynie chce pokryc koszt wynajecia kapeli, brzmi zachecajaco? Byc moze to bedzie dobry sposob na wypromowanie nowych zespolow, ktore probuja zaistniec w Reading? Czemu nie, czekamy na Wasze propozycje pod adresem admin@reading.net.pl. Jednak to jeszcze nie koniec! Najprawdopodobniej osoby zarejestrowane na forum beda mialy znizke na bileciki, jednak o tym napiszemy wiecej niebawem. Caly pub ma miec "wiejski" wystroj i postaram sie jutro pokazac Wam zdjecia z wnetrza lokalu, wezcie pod uwage, ze lokal jest caly czas w trakcie remontu, wiec postaram sie uchwycic jedynie fragmenty, ktore moga Wam podpowiedziec w jakim klimacie bedzie utrzymana cala knajpka. Mysle, ze w przyszlosci, wszystskie forumowe piwka beda organizowane wlasnie tam i ze Polski Reading nawiaze dobra wspolprace z Polskim Pubem, co zapewni wszystkim dobra zabawe !
A juz niebawem kilka ankiet, odnosnie tego czego spodziewacie sie po nowo otwartym lokalu...
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Ale gdzie to jest, bo jak widze zdjecia to chyba w Kosciele polskim byly zrobione.
Albo sie starzeje, albo nie ma zadnego adresu ani mapki na ich stronie mowiacej jak trafic.
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem wykonczy doswiadczeniem
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 23 Styczeń 2008, 18:08
Kamien z serca, ze to nie to to cos wyzej.
Chce znizke na pierogi i grzybowa
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 24 Styczeń 2008, 01:23
Hmmmm a tak swoja droga, to czytaliscie komentarze w linku podanym przez Kuha? Momentami to mi sie wydaje, ze Ci Anglicy sa po prostu zazdrosni i zaczeli sobie zdawac sprawe, ze ich zycie jest troche nudne, a jedzenie to nie tylko chicken curry i fish and chips...
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 356 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 24 Styczeń 2008, 13:16
mkaminski100 napisał/a:
Ale gdzie to jest, bo jak widze zdjecia to chyba w Kosciele polskim byly zrobione.
Albo sie starzeje, albo nie ma zadnego adresu ani mapki na ich stronie mowiacej jak trafic.
Yooo mate, pubik bedzie dokladnie naprzeciwko sklepu na M, o ktorym nie mowimy bo Admin ma alergie na ten sklep A kazdy Polander wie gdzie sie znajduje
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Spojrz jeszcze raz misiek jest twoj komentarz tam a tak to wielkie gratulacje dla ludzi ktorzy otwieraja ten pub
Kolejny przyklad ze mozna cos osiagnac w tym kraju wiec do roboty i tez kombinujmy
Wysłany: 24 Styczeń 2008, 13:38
TomiQ napisał/a:
Spojrz jeszcze raz misiek jest twoj komentarz
Wczoraj sprawdzalem i nie bylo, moze dodali. W kazdym badz razie napisala do mnie kobitka z Reading Evening Post i zaprosila na rozmowe o wspolracy . Jednakze ja podchodze do tego ostroznie, gdyz raz juz bylem na rozmowie w jednym miejscu i zaproponowali mi integracje forum z ich strona , lubie zarty ale jak sa smieszne .
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 356 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 24 Styczeń 2008, 13:46
Cytat:
Polish pub? Why not! English should try something else than only chicken curry and fish&chips... Anyway... I want invite all Polish to our polish Internet forum in Reading - "Polski Reading". You can find us at www.reading.net.pl ! Enjoy!
Misiek Przytulas, Reading
22/01/2008 at 20:21
Oto Twoj comment Misiek
A czytaliscie te komentarze?? Lubie Anglikow Nie wszystkich ale lubie.
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Ostatnio zmieniony przez Wyspiarz 24 Styczeń 2008, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 25 Styczeń 2008, 01:14
To ze kazdy link na innej stronie zindeksowany przez przegladarke podnosi statystyki naszego forum , poza tym jesli forum tez sie rozreklamuje wsrod angoli to sie moze znajda jacys chetni do jakiejs wspolpracy z nami, polaczkami
[ Dodano: 25 Styczeń 2008, 01:28 ]
aaaa ja mam jeszcze pomysl , zobaczymy ile osob zglosi chec przyjscia na otwarcie ale mozemy sie spotkac wszyscy w jakims jednym miejscu, grzecznie przedstawic i uderzyc cala banda , a na koniec zrobimy sobie grupowe zdjecie z otwarcia i wrzucimy na forum
no to mi sie podoba tylko w jaki dzien bedzie to otwarcie bo musze offa sobie zapodac
_________________ Michael: Zrobiłem coś dla ciebie.
To popielniczka.
Sara: Nie palę
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.
Wysłany: 25 Styczeń 2008, 02:00
Wszystko bede wiedzial dokladnie w polowie przyszlego tygodnia, wiec oficjalne info tez sie pojawi na forum, byc moze wraz ze zdjeciami z wnetrza juz wykonczonego baru. Na chwile obecna prosilbym o udzial w ankiecie, zobaczymy czy warto brac ze soba aparat ...
Jako ciekawostke to Wam powiem, ze wlasciciel tego pubu lamie polskie prawo.
Uzywanie polskiej flagi w wersji z godlem jest zarezerwowane dla oficjalnych instytucji za granica jak konsulaty, ambasady i jeszcze pare innych wyszczegolnionych przypadkow.
Wysłany: 27 Styczeń 2008, 00:20
BOSZE! Nie stresujcie czlowieka.Facet jeszcze lokalu nie otworzyl a juz prawo zlamal !DOBRE!! Obysmy sie tylko nie zdziwili i nie przyszli na piwko..... do KONSULATU
_________________ Kulal Bog, kulal czlowiek,a zaden-za malo, Nikt sie nigdy nie dowie, co w nich tak kulalo.