Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 30 Styczeń 2008, 00:16
Rozmawialem z wlascicielem i planuja otwarcie na w sobote, jednak moga miec jakis maly poslisg i nie wiedza czy sie wyrobia do soboty, na bank bedzie to ten weekend lub poniedzialek, wiec piatek juz odpada. Wejsciowka ktora tego miala byc platna bedzie jednak darmowa, czyli wstep wolny dla wszystkich !
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 1 Luty 2008, 15:47
Wiec tak, zdjec z wnetrza nie bedzie, bo wlasciciel powiedzial, ze bede mogl je zrobic wieczorem jak posprzataja - nie chce mi sie tam isc wieczorem, bo rano ide do pracy.
Otwarcie jutro po godzinie 17:00, jesli chcecie to mozemy sie umowic w konkretnym miejscu i ruszyc grupka lub isc kazde z osobna .
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 2 Luty 2008, 11:00
Mial byc taniec brzucha..
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
No i jak wrażenia? Tu znalazłam jedno : "Emil Olczak, a 28-year-old who lives in Central Reading, said: "It is really nice to be able to taste some real Polish beer ..." Reading Post
Moje spostrzeżenia: Pierogi wychodzą z szybkością błyskawicy! nic mi się nie dostało i niestety dla niemięsożernych nie ma w menu wiele wyboru.
Wystrój jest super, ale grając w bilarda nie ma gdzie się zamachnąć, a cena gry wynosi 2 razy więcej niż wszędzie indziej
Wysłany: 3 Kwiecień 2008, 19:46
Ja na przyklad nie mialem jeszcze okazji sprobowac tam jedzenia i szczerze mowiac, to jakos bardzo mi sie do tego nie spieszy . Kto jeszscze probowal i czego? Napiszcie jakie macie wrazenia i czy warto tam isc cos zjesc.
Wysłany: 6 Maj 2008, 22:37
Musze się wypowiedzieć
Byłem tam z kobietą na jedzonku, chcieliśmy spróbować czy mają coś dobrego do zjedzenia, chciałem spróbować kilku rzeczy na raz więc wziołem Specjał Wiejskiej Gospody - fakt że trochę drogo było bo 25 funciaków w menu napisali że dla dwóch osób, według mnie i kobiety to to było dla 4 ale ok chyba za mało jemy, jak nam jedzenie nieśli to na takich dwóch półmiskach że ledwo się na stole zmieściło. Wszystko było przygotowane świetnie, nic nie przypalone, mięso doskonale przyrządzone nie jakaś podeszwa, muszę powiedzieć że raz na jakiś czas można tam wstąpić, ale ten Specjał Wiejskiej Gospody to można wziąć tylko raz, ponieważ za dużo tego jest ale pyszne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum