Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 14 Listopad 2007, 21:41 Polski lekarz w Reading
Witam,
czy ktos ma namiary na polskiego lekarza w Reading. Nie jestem pewny czy jest jakis w Reading ale sie modle ze pewnego dnia znajde. To by pomoglo nam wszystkim poniewaz nie wydaje mnie sie abyscie chcieli spotkac sie z pakolem w roli lekarza gdy jestescie ciezko chorzy. Tragedia, juz to przerabialem.
z gory dzieki,
ukasz
My z zona od dluzszego juz czasu poszukujemy pediatry dla nasch malych potworow. Oczywiscie szukamy prawdziwego lekarza a nie felczera jak ci wszyscy tutaj. Calpol (a takze pare powazniejszych lekow) potrafimy zaordynowac sami bez konsultacji z nieukami.
Macie strasznie złe opinie o tutejszych lekarzach a sa swietni!!!A jesli wam sie nie podoba to zastanawialiscie sie co tu robicie ,moze czas wracac z kad sie przyjechało.Nienawidze takich ludzi jestescie tu tylko za kasa!!!!tylko ona jest super a wszystko inne jest cytuję:Oczywiscie szukamy prawdziwego lekarza a nie felczera jak ci wszyscy tutaj.koniec cytatu
Wysłany: 17 Grudzień 2007, 13:30
kita napisał/a:
Macie strasznie złe opinie o tutejszych lekarzach a sa swietni!!!A jesli wam sie nie podoba to zastanawialiscie sie co tu robicie ,moze czas wracac z kad sie przyjechało.Nienawidze takich ludzi jestescie tu tylko za kasa!!!!tylko ona jest super a wszystko inne jest cytuję:Oczywiscie szukamy prawdziwego lekarza a nie felczera jak ci wszyscy tutaj.koniec cytatu
Popieram!!!choć nie jestem do końca zadowolona z tutejszych lekarzy nie znoszę ludzi którzy meczą sie będąc tutaj tylko dla kasy,jak jest wam tak źle to wracajcie do domu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum