Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 20:11 Polska-Austria - gdzie ogladacie mecz ??
Tak sie zastanawiam gdzie w czwartkowy wieczor wiekszosc z nas /mam nadzieje ze wiekszosc/ bedzie ogladac mecz. Ja osobiscie polecam Cafe du Sport Nie ma wilgotnosci 99% - Ci co ogladali mecz w pewnej Gospodzie to wiedza o czym pisze - a poza tym fajny pub do ogladania meczykow W niedziele troche nas tam bylo wiec w czwartek moze bedzie wiecej
ja widzialem meczyk z Niemcami w polskim klubie, nie byloby zle gdyby nie jakis pajac w szaliku z napisami Rasa-Narod-Polska, krzyzem celtyckim naszytym i ryczacym cos o jebaniu germanow...no coz, skinheadzi nie maja niestety bana na wyjazd z kraju...w czwartek tam nie pojde napewno
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
uUu albo miał tak bardzo stary szal i był kiedyś Skinheadem albo po prostu bajki mu się pomyliły... bo teraz ta subkultura poszła w zapomnienie hmm no chociaż parę tygodni wstecz widziałem jakiegoś nawiedzonego młodego angola w Orange, rodem z filmu Romper Stromper białe gumeczki, glaniaki na białym sznurze, białe szeleczki, łysa glaca, i taki jakiś niedożywiony był dostarczył nam masę radości
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 22:00
ja u leja
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
ja ogladalam na jakims szwabskim kanale, bo mam tylko cyfre+ i nawet uk tv nie dziala. I niemiecki komentator byl zdecydowanie przeciwko nam!!! Ciekawe dlaczego??? I nawet mecz polska:niemcy tez obejzalam na tym samym kanale, o zgrozo, bo bez zadnych emocji, dzieki bogu slyszalam rodakow zza okna... :d
_________________ Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum