Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 16:15 Pilka nozna albo koszykowka...
Jak w temacie, pogada coraz ladniejsza moze sa jacys sympatycy czynnego uprawiania sportu, mozna by pograc w kosza, albo pokopac w pilke . W prospect parku jest boisko do kosza na przyklad co wy na to?
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 19 Kwiecień 2007, 23:44
kuh napisał/a:
Oooo, a dokad? Ciagle szukam jakiegos fajnego miejsca, gdzie nie musze sie zapisac do klubu, zeby pograc ;-)
wiesz co, jutro sie zapytam kumpeli jak sie nazywa to miejsce, to boczna ulica z Oxford Road. jest swietne boisko ze sztuczna nawierzchnia, swietnie sie gra, oczywiscie za darmo! nawiasem mowiac dzis brakowalo nam 1 osoby do debla, jak chcesz to daj znac, mamy caly sprzet - tylko grac!
W Rivermead Leisure Complex godzina badminktona kosztuje około 8 funtów, bez własnego sprzetu ,oczywiście jest możliwość wypożyczenia.
Medyk pisze o playground na ulicy Portman bodajże koło Audley St, na sztuczej nawierzchni nie da się za bardzo rozłożyć siatki ,ale obok jest trawa .
Prospect Park jest też fajnym miejscem by rozlozyć sprzęt
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 22:08
do kosza to trzeba miec wzrost, kupe zlota i czarny kolor skory ... Ja bym sobie w tenisa popykal, albo nawet w squasha choc nigdy nie mialem okazji w to pograc.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Z tego co mi wiadomo golf jest dosc drogim sportem ... no chyba ze ktos ma za duzo kasy to zapraszam ... dla mnie nudne ;] wole jak cos sie dzieje ... i trzeba wlozyc troche wiecej wysilku w to co sie robi ...;]
_________________ Niebieski do gRobowej deski!! Ruch Chorzow, die Macht!!:)
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 21 Kwiecień 2007, 09:44
PiotR_eK napisał/a:
Z tego co mi wiadomo golf jest dosc drogim sportem ... no chyba ze ktos ma za duzo kasy to zapraszam ... dla mnie nudne ;] wole jak cos sie dzieje ... i trzeba wlozyc troche wiecej wysilku w to co sie robi ...;]
do kosza to trzeba miec wzrost, kupe zlota i czarny kolor skory ... Ja bym sobie w tenisa popykal, albo nawet w squasha choc nigdy nie mialem okazji w to pograc.
z tego co mi wiadomo to trzeba miec checi a nie wzrost, zloto itp
_________________ Latwo ci zachowac twarz, gdy kilka na zmiane masz
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 23 Kwiecień 2007, 19:54
Cytat:
slyszalem ze tu mozna kupic naprawde niezle rakiety do tenisa w przecenach. w prospect parku sa darmowe korty - nic tylko zaczac grac!
no wlasnie! zaden ze mnie tenisista, ale bym sobie pobiegal po korcie i rakieta pomachal, rakeity ogladalem, za 15-20 funtow juz mozna miec rakiete w sam raz dla nowicjuszy, ladna , lekka i tania , nie wiem, gdzie sa te korty
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 24 Kwiecień 2007, 10:12
Medyk napisał/a:
Prospect park - tam sa korty, a gdzie widziales te rakiety przecenione?
Rakiet widzialem w Slough w jednym ze sklepow sportowych, ktory znajduje sie w naszym miesicie tez, chyba w tym sklepie co znajduje sie w Oraclu. W sumie sa trzy, deptak maly, nic nie stoi na przeszkodzie zobaczyc w kazdym , ja chyba dzis pojde kupic 2 rakietki .
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 25 Kwiecień 2007, 13:28
hmmm... kurde tez sobie musze kupic sprzecior do tennisa, z tym ze poczekam na wyplate, bo musze kupic sobie jeszcze buty, spodenki, koszulki etc... a znajac mnie to troche na to kaski pojdzie jak nic
ale przynajmniej bedzie mozna cos podzialac w tej materii :-)
ciekaw jestem czy na tych kortach w prospect parku maja karabinek do pilek, pasowalo by sie najpierw odbijac pilke nauczyc zanim z kims na korcie stane
Wysłany: 25 Kwiecień 2007, 13:31
Qdlaty napisał/a:
a czemu pileczek nie ma na zdjeciu??? chyba nie zapomniales kupic
no chyba ze na poczatek bedzie gra na sucho
Pileczki Slazengera sa po 3 funty za paczke (3 sztuk chyba, jeszcze nie zagladalem)
Cytat:
ciekaw jestem czy na tych kortach w prospect parku maja karabinek do pilek, pasowalo by sie najpierw odbijac pilke nauczyc zanim z kims na korcie stane
Albo stanac z kims kto tez bedzie mial problem z odbiciem pilki, czyli ze mna !