Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 11:24
W palmer parku mozna grac w pilke na ogrodzonych boiskach, na uniwerku tez mozna wynajac boisko, gram tam w srody, poza tym pelno tu jakis boisk na powietrzu. Mam 50m od domu boisko ogrodzone, z bramkami i za free.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Ja to bym chetnie w kosza pogral. We wtorek jade do reading kupic pilke (mieszkam poza reading). Mam boisko niedaleko ale nikt na nim nie gra:/
Jesli grasz w kosza na powazniej to zapraszam na Uniwerek w Reading w kazda sobote o 18:45 - wstep na 2h 2 funty. Co tydzien zbiera sie tam kilka , kilkanascie osob i gramy w hali na polowach boiska na jeden kosz.
Na zewnatrz, wiem ze mozna pograc w Prospect parku, ale to dosc daleko ode mnie, wiec nie wiem jak to tam wyglada
Ten uniwerek brzmi calkiem zachecajaco. Mieszkam 5mil od reading ale samochodem to 15min. Potrzebuje 2 tygodni aby dojsc do starej dobrej formy, a potem mozemy pograc:))
to kiedy na tego tenisa idziecie? bylem dzisiaj w socerze i przymierzalem sie do rakietki wiec jak ustalicie konkrety to wystarczy tylko mnknac do sklepu i nabyc tego badyla. ja proponuje piatek lub sobote.
_________________ Latwo ci zachowac twarz, gdy kilka na zmiane masz
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 3 Maj 2007, 08:36
ja moze dzis po 17:00 zajade ale nie jestem pewien bo cos dzis pogoda nie dopisuje , oczywiscie moge jutro czy pojutrze tez ale fajnie by bylo jakby ktos po mnie podjechal
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
a czy ktoś z was gra dobrze w tenisa tzn grał coś wcześniej?
narazie sa checi, umiejetnosci sie nabyje z czasem (wolalbym pilke ale zebranie dwoch druzyn pewnie jeszcze potrwa wiec pisze sie i na tenis) dacie znac jakby co to polece po rakietke se kupic i mozna sie ustawic a i podjechac moge jak bede wiedzial gdzie...
Jesli chodzi o pilke to aktualnie moge postac jedynie na bramce......znow problemy z kolanem......raczej o bieganiu nie ma mowy ....no i baletnica to ja juz nigdy nie bede
_________________ I never said I wanted to be God's disciple
I'll never be the one to blindly follow ....
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 4 Maj 2007, 20:41
Stary ja to uwazam, ze jak staniesz na bramce, to druzyna przeciwna nie bedzie w stanie sztrzelic bramki, nawet nie beda w stanie jej zobaczyc, taka z Ciebie baletnica
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
no w koncu tez se sprawilem rakietki tylko nie mam z kim teraz popykac, wczoraj mi z gregiem nie wypalilo gdyz padlem jak kawka niestety po nocce, jakby ktos byl chetny to mozemy sie ustawic jakos z niewielkim wyprzedzeniem i popykac (ostrzegam jestem zawodowcem gralem jedynie 1 godzine w zyciu, wiec ....... dajcie se troche na wstrzymanie jesli ktos ma o tym pojece )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum