Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 11:09 Papierosy i alkochol
Mam pytanie, czy oplaca sie przywiesc COS (patrz temat) do Anglii z Polski zeby to tam sprzedac i miec kase na inne rzeczy -np jedzenie. Bo jedzie nas tam 5 osob wiec troche tego moglibysmy przywiesc kwestia czy sie oplaca i ile mozna by na tym zarobic.
I jeszcze takie pytanie - o co chodzi dokladnie z tym zakazem palenia od 1 lipca? Gdzie on obowiazuje i takie tam? Pozdrawiam
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 11:12
Z tego co slyszalem to teraz strasznie trzepia fajki na lotniskach wiec uwazajcie zeby za duzo czasem nie stracic , co do innych rzeczy to nie wiem, chyba jednak najbardziej oplacalne sa wlasnie fajeczki...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 11:18
No chyba ze tak, o autokarach generalnie nic nie slyszalem, wiec jak cos to zdasz nam relacje czy warto sie przemeczyc te kilkanascie godzin kosztem kilkudziesieciu kartonow
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 11:28
A łatwo jest potem sprzedac te papierosy tam na miejscu ?
Z autokarem jest ten problem, ze sie wiecej tych granic mija... ale to sie a) dowiem b) okaze i wtedy zdam relacje.
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 11:30
jak jechalem do hiszpanii to trzepali tylko na niemieckiej [znaczy generalnie nic nie sprawdzali] ale nie wiem jak jest z anglia, byc moze jeszcze sprawdaja na granicy angielskiej nie mam pojecia.
Trudno chyba nie jest sprzedac, kazdy pali , a angole lykaja po 30 funciakow...
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 11:37
Misiek Przytulas napisał/a:
byc moze jeszcze sprawdaja na granicy angielskiej nie mam pojecia.
Moga ale nie musza prawdopodobnie trzepia na chybil trafil, jak wracalem z Polski samochodem to widzialem w Dover jak trzepali samochodzik wszysciutkie walizeczki rozlozone na czesci pierwsze
gdy 2 lata temu wracalem z polski autkiem z zonka to za 6 kartonikow w niemczech zaplacilem 280 euro i od tamtej pory zawsze mam jedynie karton na glowe, ale to moje doswiadczenia ty nie musisz miec takich lecz warto pamietac (na pocieszenie napisze ze kolega wracal nastepnego dnia i przewiozl 40 kartonow i dowiozl calutkie nieruszone) warto o takich rzeczach pamietac a decyzja zawsze jest wasza. z tego co wiem jedynie w niemczech konfiskuja fajki i wystawiaja mandaciki na angielskiej granicy zazwyczaj tylko konfiskuja i nie spotkalem sie jeszcze z zadna kara. wiec........ powodzenia
_________________ Latwo ci zachowac twarz, gdy kilka na zmiane masz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum