Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 5 Sierpień 2007, 20:23 OD CZEGO ZACZĄĆ ???? PORADŹCIE!!!
Hello wszytskim!!!!! po pierwsze superancko ze te forum istnieje, a ciesze sie tym bardziej ze juz pod koniec wrzesnia bede równiez mieszkanka Reading
Mój mąż jest juz tam a ja wraz z 2 córeczkami w wieku 4 i 5 lat ,chcemy do niego dołaczyc, no i tu pojawiaja sie schodki, od czego wogóle zacząc? zalezy mi by dzieci poszły do przedszkola czy szkoły bym ja pomgła powoli zaczepic sie w jakies pracy, zdaje sobie sprawe ze na razie byłaby to tylka praca na kilka godzin w tygodniu ale to co. Napiszcie mi jak moge znaleśc dobre placówki dla dzieci (my bedziemy mieszkac na Tilehurt Road), gdzie i jak ich szukac? Jakie dokumenty beda mi potrzebne? Do kiedy mozna składac podania? Obawiam sie równiez ze juz moze byc za późno , może nie być miejsc, to jasne ale nawet jakby bedziemy czekac. moze któś miał podobna sytuacje? zna reading i wie co i jak gdzie najlepiej? czy rzeczywiscie moja 5 - letnia córka kwalifikuje sie juz do szkoły w anglii? jak to wyglada? pomóżcie poradźcie, cokolwiek wiecie, może ktoś w jakis sposób mi pomoże bede wdzieczna naprawde czekam na wasze posty iiiiiiii ...................................................................................................................................do zobaczenia w Reading!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Psik. Z chęcia nawiąze nowe znajomosci z polskimi mamuskami z Reading!!!!!!!!!!!!
dzieki, w podanym linku rzezcywiscie można dowiedziec sie sporo rzeczy
jednak nadal czekam na posty od ludzi, którzy mają jakies wskazówki z własnych doświadczeń. papa
Czesc
Ja wlasnie przerabiam ten temat, zapisalam 6 latka do szkoly.
Masz nr stacjonarny w Polsce? bo duzo pisania
odezwij sie na priva
rzenia@interia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum