Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Witam, nosze sie z zamiarem zdobycia tego certyfikatu i dlatego szukam jakiegos kursu, wie ktos moze gdzie to mozna zrobic, chcialbym zeby to odbywalo sie w klasach, anie jakis kurs online, znalazlem dwie szkoly w Londynie, maja przystepne ceny, ale co z kolei wzbudza moje podejrzenia, dlatego szukam jakiegos sprawdzonego rozwiazania, w podobnej cenie. za pomoc z gory dziekuje.
dzieki za pomoc, mozesz mi jeszcze powiedziec skad znasz ta szkole, mam na mysli czy uczyles sie tam lub znasz kogos i czy jest sprawdzona i czy nie sa to aby kursy online?
_________________ Nobody is perfect, I am nobody, so I am perfect
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum