Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 29 Sierpień 2007, 18:18
tak sie skalada ze ja sie dowiedzialem o takowym forum z ust samego Wyspiarza, ktory to akurat melanzowal z nami w domu mojego znajomego... xD... melanzowal, jak to brzmi, pilismy piwa z przeceny i ogladalismy kreskowki xD
...w kazdym razie nie dotarlismy na reading fest, ale bylo milo &)
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 22 Listopad 2007, 16:58
uelkam
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Ja jak mialam sie przeprowadzac do Reading to wpisalam 'mieszkanie Reading' w googlach. Forum pojawia sie na szczycie listy, z innymi slowami mysle ze jest podobnie. Gratulacje!
Wysłany: 22 Czerwiec 2008, 14:11
wpiszcie w goglach "na pustyni ujrzalem stwora"
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Wysłany: 23 Czerwiec 2008, 23:20
Misiek Przytulas, nie mam pojecia, ale ciesze sie, ze tak fajnie reklamuje to forum
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 12:57
Widzisz, kazdemu pokazuje sie to, czego w danej chwili potrzebuje
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum