Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 13:33 Informacje na temat QTS
Witam wszystkich forumowiczow !! Czy wsrod was sa nauczyciele z QTS ktorzy , ucza tutaj w szkolach !! potrzebuje kilku wskazowek , jak szukaliscie tutaj pracy !! pozdrawiam
_________________ Kobieta Bada Ukochanego Mężczyznę Jak Sędzia Zbrodniarza
Sluchaj za bardzo nie wiem czego chesz uczyc, a po drugie to mialbys uczyc po ang czy po polsku??? Bo z tego co sie orientuje to moglbys starac sie o prace przy ambasadzie polskiej jako nauczyciel. Znajoma miala ostatnio propozycje ale cos narzekala na place. W kazdym razie spr mozna... to tyle co mi do glowy przyszlo
_________________ what i am to you is not real
what i am to you you do not need...
Sluchaj za bardzo nie wiem czego chesz uczyc, a po drugie to mialbys uczyc po ang czy po polsku??? Bo z tego co sie orientuje to moglbys starac sie o prace przy ambasadzie polskiej jako nauczyciel. Znajoma miala ostatnio propozycje ale cos narzekala na place. W kazdym razie spr mozna... to tyle co mi do glowy przyszlo
moze wiesz jak dostac jakies informacje na temat tej pracy?
[ Dodano: 23 Kwiecień 2008, 21:12 ]
z gory dzieki za informacje
zaraz napisze do niej maila, jak sie nie odezwie to zadzwonie, jak czegos sie dowiem dam znac.... moze w miedzyczasie podjedz do ambasady i podpytaj, ale ja sie jeszcze w tej sprawie sprobuje odezwac tak czy owak....
pozdrawiam
_________________ what i am to you is not real
what i am to you you do not need...
Wysłany: 2 Maj 2008, 19:37
witam obecnie jestem asystentem nauczyciela w jednej z angielskich szol w Reading, ale niedawno zaproponowano mi zdobycie kwalifikacji nauczyciela angielskiego - magistra oronilam rok temu na krakowskiej AP i dlatego tez dyrektor byl tak mily ze postaral sie o jakis formularz ktory wysyla sie do jakiegos tam biura tutaj i oni wydaja orzeczenie czy zdobedzie kwalifikacje czy tez nie
a jesli chodzi o szukanie rpacy to jak t zwykle bywa cv, przetlumaczone papiery - dobrze widziane doswiadczenie w pracy w Polsce - przynjamniej w moim przypadku i od szkoly do szkoly od maila do maila po dwoch miesiacach sie udalo
pozdrawiam
hej mjuriel , ja jestem mgr historii , mam juz wszystkie angielskie papiery potrzebne do nauczania , mam prosbe jezeli mozesz zapytaj sie w swojej szkole czy nie maja wakatow od wrzesnia , by the way , w jakiej szkole uczysz , primary czy secondary? Ja zarejestrowalem sie w dwoch agencjach dla nauczycieli i szukam pracy jako supply . Jezeli nie masz QTS ja moge Ci pomoc zrobic . Pozdrawiam
Wysłany: 4 Maj 2008, 03:12
witam serdecznie
pracuje w primary school to mala katolicka szkola, jasne ze sie zapytam a tak poza tym to powiedz czy musiales robic potem jeszcze jakies dodtakowe kursy ? czy wyslales tylko przetlumaczony dyplom? i jeszcze jedno czy dlugo czeklaes na decyzje? ja poki co czekam na papiery z Polski wyslalam do przetlumaczenia bo niedawno dopiero odebralam dyplom heh, poki co zaproponowano mi od nowego roku szkolnego PPA czyli zastepstwo nauczycieli w KS1 ktorzy maja swoje pol dnia wolnego w szkole, potem dopiero wdrazac sie pomalu w pisanie programow - co jest dla mnie straszna rzecza - nienawidzilam tego w Polsce a co dopiero tutaj
Witam ponownie . nie musisz robic zadnych kursow , od razu otrzymasz QTS , czeka sie na to kilka miesiecy (ja czekalem 2 , ale mozesz czekac nawet do 4). Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum