Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 17 Lipiec 2007, 08:25 Fajnie ze pojawila sie taka strona
Tak przegladalem ostatnio neta w poszukiwaniu Waszej strony i musze powiedziec ze fajnie ze robicie cos takiego. Tylko male "ale" mi sie nasuwa.. niby nas Polakow jest w Reading sporo a jednak do niewielu dotarla wiadomosc ze istnieje taka strona. Ale mysle ze z czasem bedzie to lepiej wygladac. A tak wogole to witam Wszystkich forumowiczow i mam nadzieje ze w jakis sposob sie przyczynie by rozpropagowac Wasza strone
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 17 Lipiec 2007, 11:20
No takich nowych uzytkownikow to ja lubie !
Wiadomosc najczesciej rozchodzi sie poczta pantoflowa, wczesniej zaczepialem ludzi na gadu, ktorzy mieli w katalogu wpisana miejscowosc Reading, troche smsowalem do ludzi z ogloszen z Malinki i Rarytasa ale teraz juz wyczerpalem limit pomyslow. Dobrze ze przynajmniej po wpisaniu w google.com "polskie forum w reading" wyskakuje info o forum na pierwszej pozycji . Teraz wszystko generalnie lezy w Waszych rekach ilu znajomym przekazecie info o forum, oczywiscie czym wiecej tym lepsza "zabawa" ...
W kazdym badz razie zagladaj czesciej, udzielaj sie zawsze i baw sie dobrze ...
A info dostales od kogos czy poprostu szukales jakiegos forum o reading i tak sobie wygooglales ?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
napisze szczerze.. poprostu czasami poza praca nudze sie w reading i tak jakos przez przypadek wpisalem reading w googlach. Brakuje mi znajomosci z ludzmi z polski bo pracujac w restauracji mam znajomych ale spoza naszego kraju... jakos ciagnie czlowieka do Naszych i stad znalazlem sie na tym formum, mam nadzieje ze dzieki temu bedzie jakas szansa na milsze spedzanie wolnego czasu. Nie koniecznie na kompie
_________________ Michael: Zrobiłem coś dla ciebie.
To popielniczka.
Sara: Nie palę
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum