Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
zastanawiam czy jest tu ktos kto lubi grac w siatke ale jakos nie ma perspektyw do tego ? ;>
ja sam dalbym rade zebrac kolo 6 osob moze ciut wiecej
ktos chetny by pograc ?
jesli tak to drugim problemem bedzie zorganizowanie siatki, pilki no i jakiegos miejsca gdzie mozna by bylo bez problemu siatke zalozyc i poprostu sobie pograc...
jacys chetni ? jakies propozycje ?
pozdro all
_________________ 'bE re@dy to loSe tHE baTTle t0 wiN tHe w@R'
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 25 Lipiec 2007, 17:35
No ja do wuja wafla jestem niezmotoryzowany [mam nadzieje ze juz niedlugo ], jakby ktos po mnie podjechal lub odebral z jakiegos konkretnego miejsca i pozniej tam odstawil to ja zawsze na teniska bardzo chetnie, jesli tylko zmiana mi na to pozwoli.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
witam
sorki czasu ostatnio na neta nie bylo ;f
to co myslicie o nastepnym weekendzie ? sobota/niedziela
tzn na tym caversham wisi jakas siatka czy sa tylko slupki ?
Mi chodzilo bardziej o tenis. ja dam rade tylko od poniedzialku do czwartku w godzinach popoludniowych. W siateczke tez z checia lupne i nawet wezme kumpla.
ja w tenisa troche grywalem ale nie za bardzo juz ;p glownie pilka nozna i w siatke w cholere nie gralem :[
jak ktos jeszcze chetny to w kazda niedziele o 18 gramy w pilke w palmer parku
kto jeszcze na te siatke chetny ??
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 3 Sierpień 2007, 10:39
wczoraj bylismy z dowma kolesiami na koszu w prospect parku i od razu dwoch czarnoskorych kolesi do nas zagadalo czy nie zagralibysmy z nimi meczyk a my na to nie ma sprawy, no i sie zaczelo fajnie ale po 15 min nie moglem za nic oddechu zlapac ech te papierosy
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 19 Styczeń 2008, 15:58
only football
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Czesc,
Ja troche pogrywam w siatke w Reading. Jesli bedzie grupa 8- 12 osob chetnych to moge zalatwic wynajecie hali, bedzie siatka oraz zalatwie kilka pilek. Koszt wynajecia hali na 2 godz okolo £40.
Natomiast jesli ktos gral troche powazniej w siatke w polsce i chcialby sie sprawdzic w angielskiej lidze to jest mozliwosc potrenowanie z pierwszoligowym Reading Volleyball Club ( poziom 3 -2 liga w Polsce).
No i co gracie w tą siatkę czy nie, bo ja też potrafię
Tak myślałem w perspektywie, że może by napisać podanie do councilu o to żeby zrobili boisko do plażówki. Trawników i parków maja od zaj...nia, a boiska nawet do badmintona. Wysypali by trochę piachu, postawili dwa słupki i resztę by się zorganizowało. Nie wiem czy trzeba by zrobić petycję i zbierać podpisy czy jak to władza tu działa?
HM..., ja niesmialo sie zglaszam do siatki
choc nie wiem czy mam szanse wyjsc z tego calo (czyt. bez sinakow od nadgarstkow po lokcie jak to kiedys bywalo...) grajac z facetami
dajcie znac kiedy i gdzie, moze mi sie uda czasem do was dolaczyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum