Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 22 Czerwiec 2007, 19:00 Dziewczyny...
Czemu jestescie siakies takie plochliwe, zadna nic nie napisze, tylko sie czaja, czytaja i znow czaja i tylko czytaja , pisac no chociazby jakies glupoty, podrywac facetow a nie wegetowac (nie ma nic wspolnego z przyprawa ) i nas szczuc tylko swoimi imionami i nickami w liscie uzytkownikow...
Aaaaaaaaa no i przypominam ze wszystkie dziewczyny obowiazkowo musza wrzucic swoje zdjecie do albumu i napisac czy jest samotna [to mi sie przyda, bo Piszczalka mi podkresla caly czas ze jak mi sie nie podoba to zebym sobie zmienil ]...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
jak biedny zryc nie dostanie to z glodu nam padnie a gdzie my potem drugiego takiego jel.... znaczy sie przytulaska do prowadzenia serveru znajdziemy???
JAKBY CO TO PAMIETAJ NASZ DROGI ADMINIE ZROBIMY ZRZUTE N SUCHY CHLEB DLA KON... ZNACZY DLA NIEDZWIEDZIA
_________________ Latwo ci zachowac twarz, gdy kilka na zmiane masz
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 25 Czerwiec 2007, 12:00
No wlasnie, nigdzie nie znajdziecie drugiego takiego jelenia ....
Kurcze no ale naprawde zastanawia mnie czemu dziewczyny zawsze boja sie cos napisac, bylo powiedzmy kilka wyjatkow, ktore sie odwazyly albo juz wczesniej mialy do czynienia z podobnym forum, a z tego co widze to znaczna liczba dziewczyn odwiedza to forum dosc regularnie i tylko czyta...
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 25 Czerwiec 2007, 19:42
Wyspiarz napisał/a:
Misiek ale Ty Pan Tofel jestes
Piszczalka czyta
Co tam ze Piszczalka czyta,, twardym trzeba byc a nie mientkim! No Karolka nie jest brzydka ale zebym od razu ja kochal, niby za co ? Jak sie postara to ja pokocham ....
Wysłany: 26 Czerwiec 2007, 13:04
No co? Widac ze jej na mnie zalezy ... Ale to nie ma sie co dziwic, fajny chlopaczyna ze mnie ido tego w pracy dziwczyny maja fiola na punkcie mojego tylka, boi i sie i tyle...
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 354 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 26 Czerwiec 2007, 15:54
karolka123 napisał/a:
wiadomosc dla wszystkich mezczyzn - prosze sie nei zakochiwac bo moze sie seruszko zlamac! hehehe
Ja nie wiem dlaczego Wy sobie uzurpujecie prawo do lamania serc ??
No ale juz. To, ze karolke kochamy to znaczy kochamy ja jak nasza rodaczke. Patriotyczna miloscia
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 26 Czerwiec 2007, 15:57
Dla Ciebie to ojcowska prawie, jakby Ci za pierwszym razem siadlo
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.