Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 9 Maj 2007, 11:48
zeby kaloryferow nie ukradli...
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 10 Maj 2007, 10:57
Cytat:
kaloryferow nie trzeba wyrywac wystarczy poprosic a moze nawet nie i sami odepna
kusicielka..
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Karolina
Etymologia
Jest to rozszerzona żeńska forma imienia Karol. W Polsce imię to zyskało większą popularność dopiero w XIX wieku. Obecnie jest często nadawane.
Charakterystyka
Jest trochę nieśmiała, czasami wyniosła i majestatyczna, ale dodaje jej to tylko kokieterii. Jeżeli ma przy sobie odpowiedniego partnera, to jest na co dzień radosna i pełna wdzięku. Zawsze jednak będzie stronić od tłumu i sytuacji, w których na nią zwrócona byłaby ogólna uwaga. W miłości raczej powściągliwa, jednak w odpowiednim układzie partnerskim zdolna jest do odrobiny szaleństwa. Z powodzeniem wykonuje takie zawody jak: stewardesa, prawniczka, lekarka itp., a najbardziej się sprawdza jako pani domu.
Imieniny
5 VIII
Wysłany: 11 Maj 2007, 11:45
Nie ma jak autopromocja
Cytat:
Etymologia
Imię to pochodzi z greki i oznacza człowieka mężnego. Odegrało istotną rolę w historii ludzkości, szczególnie w erze chrześcijańskiej. W Polsce do XVI wieku używane było najczęściej w formie Jędrzej.
Charakterystyka
Mężczyzna o tym imieniu jest dynamiczny, dumny, czasem zarozumiały, niezależny i przepojony ideami. Na co dzień bywa pobudliwy i narwany. To urodzony zdobywca sławy, majątku i serc niewieścich. Dobrze wykonuje tylko to, co lubi. Stać go na wielkie osiągnięcia.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Ostatnio zmieniony przez Jędrulez 11 Maj 2007, 11:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum