Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Dobra niech mi ktos pomoze bo juz sama sie zmeczylam. Probuje kolejny dzien doladowac konto telefoniczne i nie wiem za cholere jak to zrobic. Proby odbywaly sie przy bankomacie... wczesniej wprawdzie zalogowalam sie na stronie vodofone ale zapomnilam loginu i hasla /mam dobra pamiec ale krotka/, nie moge zalozyc kolejnego konta bo strona mi krzyczy ze nr tel ma juz konto....
prosze wiec o wytlumacznie jak do cholery zrobic to uzywajac bankomatu...
zagubiona
_________________ what i am to you is not real
what i am to you you do not need...
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 29 Styczeń 2008, 20:23
a nie mozesz vouczera kupic w kazdym jednym glupszym sklepie?
rozumiem, ze masz pay as u go a nie abonament.
raz albo 2x doladowywalem w bankomacie. wszystko zalezy od bankomatu, w niektorych jest opcja doladowania konta w innych nie ma. wsadzasz karte, wybierasz doladuj, podajesz nr i tyle. nie wiem, w czym problem.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
nie wiedzialam jak to sie nazywa ale rozumiem ze jak poprosze o vochera to dadza mi karte zeby naladowac konto.... poprostu za krotko tu jestem i ciagle sie czegos ucze... troche cierpliwosci... prosze
dziekuje za informacje
jest kilka metod ladowania konta ale wydaje mi sie, ze najpierw to zadzwon do call center i zresetuj password. Jak jestes zarejestrowana to sprawdza Cie po danych osobowych.
Doladowac mozesz np. w kazdym shopie lub tez przez call center np. po zarejestrowaniu CCard.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 29 Styczeń 2008, 23:55
Ja mialem w O2 taka karte, nie wiem jak to wyglada w innych sieciach, karta nazywala sie Top Up. Bralo sie ja za darmo w sklepie, rejestrowalo swoj numer na karcie (wszystko bylo napisane w instrukcji), pozniej szlo sie z ta karta do sklepu gdzie byl znaczek Top Up i mowilo do pani kasjerki zeby zaladowala na ta karte 5-10-100 funtow . Proste .
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 356 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 29 Styczeń 2008, 23:58
Jesli masz pay as you go to idziesz do kazdego sklepu z logo top up i podajesz ta karte, ktora dostalas wraz z telefonem a z ktora niewiadomo co zrobic. Musisz ja miec: po pierwsze aktywowana, po drugie, miec ja przy sobie Moze ktos pamieta jak sie aktywuje ta karte bo ja juz nie pamietam (dawno to bylo). Nastepnie idziesz do sklepu i prosisz aby Ci top up my mobile for pound 10 albo wiecej zaleznie od operatora i dajesz panu lub pani te "nadprogramowa" karte on/a przeciaga ta karta przez tki czytnik i oddaje Ci ja spowrotem i dolacza do tego jeszcze receipt jako dowod dokonania"zakupu". Po chwili powinien przyjsc text powiadamiajacy o doladowaniu. Tak to wygladalo w O2 i T-Mobile. Mam nadzieje, ze Vodafone nic nie udziwnia.
Cytat:
Nie bedzie zadnych udziwnien, my jestesmy normalni...
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
pare rzeczy:
1. ta karta o ktorej mowicie to e-swipe
2. prepaid w VF nazywa sie pay as you talk
3. oprocz wylistowanych opcji sa jeszcze international vouchers
4. e-swipe jest trzymany przez 2 lata, to taki feature w jednym z OSS-ow
najwygodniejsze jest top-upowanie przez CC lub inne karty, bo dziala 24/7 w kazdym miejscu
zupelnie poza konkursem to Ci podpowiem, ze jak Ci sie zachce miec kontrakt i bardzo chcesz miec ten sam numer to dzwonisz do CCenter i migrujesz numer do post-paidu. To taki maly advantage w stosunku do polskich telekomow.
dobra ale odpowiedzi prawie zapomnialam o tym watku juz sie ybieralam do swojego cudownego operatora...
to tak nie dostalam zadnej dodatkowej karty... nie wiem czemu, dzialam tu troche jak dziecko we mgle, ale mysle ze wybiore cos z opcji, ktore adas przeslal.... ciagle nie wiem o co chodzi z bankomatem podpytam w pracy
za WSZELKIE ODP BARDZO BARDZO DZIEKUJE
zupelnie poza konkursem to Ci podpowiem, ze jak Ci sie zachce miec kontrakt i bardzo chcesz miec ten sam numer to dzwonisz do CCenter i migrujesz numer do post-paidu. To taki maly advantage w stosunku do polskich telekomow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum