Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Jakbys chcial miec to troche porzadniej zrobione, to ostatnio zamowilem sobie koszulke tu:
http://www.spreadshirt.com/
Mozesz zaprojektowac sobie swoj wlasny design, cena jakies £17. Calkiem dobra jakosc ;-)
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 2 Lipiec 2007, 23:37
Nie zaraz wszyscy by chcieli miec vipa. Ja patrzylem na jakosc tych nadrukow na gorze, takie sobie, przynajmniej takie sprawiaja wrazenie. Kuh, a co to za metoda nadruku jest u Ciebie? Prales juz ta koszulke? Ewentualnie jakby sie ktos jeszcze skusil to nie bedzie zadnych koszulek power user itp , za czesto by bylo trzeba je zmieniac.
Jak sie inni skusza to bedzie:
USER MODERATOR JUNIOR ADMIN (o ile semik bedzie chcial koszulke)
ADMIN
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 12:24
Przylepas - Ty to umiesz lud zachecic
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Chcialabym zauwazyc ze to jest bez sensu admin jest jeden, junior admin jeden, moderatorow kilku i na tym koniec - szlachta sie bawi - mam to gdzies, nie chce koszuli tylko z userem bo po 1 juz jestem power userem po 2 jestem zbyt wyjatkowa na usera tylko - prosze spojrzec na ilosc moich postow i udzielanie sie na forum!
czy uwazasz ze jestem rowna osobie ktora rowniez jest userem, nawet nie byla na zadnym forumowym spotkanku...
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 13:37
Kumoterstwo wyjatkowej Carol i oblapiacza niedzwiedzia
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 4 Lipiec 2007, 11:35
no ja wiem ze ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i ze top secret i ze sluzby specjalne i takie tam, zamachowcy, ze Karloka produkuje bomby i to ona stoi za wszystkimi nieudanymi zamachami w Londynie, ale przekupila mnie
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 4 Lipiec 2007, 22:49
taka z Ciebie korepetytorka , masz kiepski system nauczania widocznie
[ Dodano: 18 Lipiec 2007, 23:54 ]
Wybieram sie 8 sierpnia do Polszy , sprobuje tam zrobic sobie koszulke, cyknac zdjecie i jak beda chetni to przywioze ok? Z tego co sie orientowalem to koszt wraz z koszulka to bedzie max 15 funtow, ktos reflektuje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum