Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Czesc. Jestem tu w miare nowy wiec wybaczcie moja ulomnosc. Chyba najczesciej uzywanym slowem na tym forum jest SPAM, a ja za cholere nie wiem co to znaczy. Nie pomagaja zadne slowniki, nawet pytalem sie kumpli w robocie. Oswieccie biednych nowicjusz bo wydaje mi sie, ze nie tylko ja mam z tym problem. A jezeli to tylko ja to sie nie smiejcie!!!
miszczu nie pierd... ze nic na ten temat nie znalazles
wystarczy odpalic gooooooooogle.polska
wpisac spam
i pojawi sie milon z kawalkiem stron gdzie mozesz na temat spamu poczytac
http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam
mysle, ze nas wkrecasz
prawie Ci sie udalo
tylko dlatego, ze jestesmy po ciezkim dniu bzykania, picia, grania w golfa i wyscigow samochodowych na naszych prywatnych autostradach
zielony i tak zaszalal hm....
to musi byc rodzina jedruleza
cala przyjemnosc po moje stronie
jezeli nadal termin SPAM nie jest jasny
pytaj sie Jedruleza
bedzie jutro i musi wykonac norme napisanych postow
jakies 100 wiec znajdzie czas dla Ciebie
[ Dodano: 9 Maj 2007, 22:35 ]
mozemy na ten temat porozmawiac w parku podczas maratonu 2 tygodniowego
te gRRaFFit, nie badz taki do przodu bo cie sznurowki wyprzedza, szparki to ci najwyzarniej brakuje bo cos sfrustrowany ostatnio jestes..... nie do mnie takie teksty
do szkoly mozecie przyjmowac kogo chcecie najlepiej wezcie wasz udany squad ...
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 9 Maj 2007, 22:16
karolka123 napisał/a:
do szkoly mozecie przyjmowac kogo chcecie najlepiej wezcie wasz udany squad ...
nie no szkola bedzie koedukacyjna - nam jedynie chodzi o kadre dydaktyczna,
wiesz przeciez ze solidarnosc jader nie moze pozwolic na to by dream team'em w skladzie profesorow grraffita, jedruleza i medyka rzadzila kobieta, co y ludzie na to powiedzieli, gdzie bon ton, gdzie dobre obyczaje !!!
szparki to ci najwyzarniej brakuje bo cos sfrustrowany ostatnio jestes..
powtarzasz sie karolka
nikt tutaj nie jest sfru swru stru s no wiesz o co chodzi
zadowoleni jestesmy i dobrze sie bawimy
nie denerwuj sie prosze
seketarka to bardzo odpowiedzialne stanowisko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum