Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Tak zupełnie bez powodu? Macie jakieś sprawdzone metody walki z potworem?
potwor dostaje w zeby ze trzy razy,dwa razy w zebra, jak lezy na ziemi to z buta w glowe. gdy juz tak lezy i sie nie rusza, to...za przeproszeniem, obsikuje go. wtedy nie wraca przez pol roku, Tobie tez nie radze sie z nim cackac tylko z odrazu szpilka w stope...:)
[ Dodano: 6 Wrzesień 2008, 17:40 ]
a tak powaznie, cos sie stalo ?
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Wiem, avatar mi się trochę rozmył bo powiększany był, musiałabym wejść do gry żeby zrobić fotkę odpwoiedniej rozdzielczości ale to jest niebezpieczne - ona za szybko uzależnia
[ Dodano: 6 Wrzesień 2008, 17:44 ]
lucyfer_87 napisał/a:
a tak powaznie, cos sie stalo ?
Nic się nie stało - przecież pisze wyraźnie, że bez powodu. Tylko troche mnie za często dopada i zaczyna mi to doskwierać.
Dzisiaj w ramach leczenia zapodałam sobie:
- kabaret OTTO, dwie płytki
- puzzle
i winko
chyba muszę skoczyć po więcej winka...
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Jak mam dola to wszytko potrafi mi dokopac nawte zle postawione buty i jednie co pomaga to pobyc samej w ciszy jakies winko badz drineczek ,ciepla relaksacyjna kapiel .
Czasami bardzo mocno tule sie do dzieci ,a one wtedy no mamooo juz zostaw ....
Wiec samotnosc ,a jak pada to dolek mam okropny bo ja kocham slonce i ono jakos mnie doladowuje
to pobyc samej w ciszy jakies winko badz drineczek ,ciepla relaksacyjna kapiel .
no to podobnie mam
Katrin napisał/a:
Czasami bardzo mocno tule sie do dzieci
dzieci jak wrzeszcza sa nieznosne ! a jak sie urodza to sa brzydkie jak noc :D: kobiety tego nie przyznaja nigdy, ale Panowie wiedza o co chodzi
Katrin napisał/a:
a jak pada to dolek mam okropny bo ja kocham slonce i ono jakos mnie doladowuje
ja za to kocham deszcze
wiecie co ,powiem wam jedno ,ze jak juz wszytko jest ok to ja i tak znajde cos aby sie posmutac ---tak twierdzi moj maz mam super umiejetnosc dolowania sie mimo ze w srodowisku uchodze za osobe bardzo radosna ,od ktorej inni zarazaja sie poczuciem humoru i takie tam
Z ta pogoda tutaj wytrzymam bynajmniej zimy nie ma a zimna nie lubie i to mi pasuje i co jeszcze dziecka moje od roku nie chorowaly ,maz pozbyl sie alergii wiec sa pluzy tej pogody
A ja jako twardzielka ( choc w srodku jak plastelina ) dam rade i bede ten glaz zycia jak Syzyf pchala dalej ( chyba syzyf hmm)
A wladco piekiel dzieci sa piekne ,najpiekniesze cudowne i ja nie widzialam brzydkich noworodkow a ich placz to boski spiew --- bynajmniej wiemy ze sa zdrowe sila w plucach :) hahahaahha ( a wlasnie myslalam ze jestem w ciazy ...ale to byly bledne sygnaly z czego mezusio az podskoczyl z radosci hahaahahah
ja nie widzialam brzydkich noworodkow a ich placz to boski spiew
no wlasnie o tym mowie, nigdy kobieta nie przyzna ze dzieci wygladaja jak streotypowe kosmo-ludki tylko innego koloru
Katrin napisał/a:
byly bledne sygnaly z czego mezusio az podskoczyl z radosci
zdradzisz ilu pociech sie doczekalas ? moze zaskocz kiedys mezusia i zapomnij o pigulce ?? podbuduje sie jak pomysli ze jego plemnikow nie zatrzyma nawet nedzna pigulka
_ania_ napisał/a:
A na chandrę bardzo pomagają nocne Polaków rozmowy - Viva Internet
no coz, jesli wino nie pomaga to siega sie po twardsze rzeczy
Lucek ;doczekalam sie dwoje ( ciaze 3 jedna niestety zakonczyla sie przed czasem niepomyslnie dla dzidziusia )
Pigolek nie stosuje zgodnie z moim sumieniem i pogladami
Solarium powiadasz hmmm...jak kupie sobie wielki dom i bede miala miejsce na to byc moze ,ale szczerze powiem ze nigdy nie kozystalam z solarium ,mam lek przez zamknieta pzrestrzenia i wogole tymi sztucznymi promieniami ,choc wiem ze juz jedna z metod leczenia sa lampy solarowe wlasnie osob z depresja jesienna
Solarium powiadasz hmmm...jak kupie sobie wielki dom i bede miala miejsce na to byc moze ,ale szczerze powiem ze nigdy nie kozystalam z solarium ,mam lek przez zamknieta pzrestrzenia i wogole tymi sztucznymi promieniami ,choc wiem ze juz jedna z metod leczenia sa lampy solarowe wlasnie osob z depresja jesienna
No ja też o tych lampach czytałam tylko to strasznie drogie i w sumie nie wiem czy w ogóle skuteczne, słyszałaś może żeby ktos tego używał?
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Osobiscie nikogo takiego nie spotkalam Aniu tylko jakies artykuly czyatlam w prasie i na necie i jakis program na tvn style tylko ,wiec potwierdzic nie moge
Z domkiem problem taki, że kurcze jednak wynajem wychodzi taniej - ja wiem, że nic z tego czlowiek nie ma ale z drugiej strony koszty domów są takie, że:
po pierwsze trzeba mieć depozyt
po drugie trzeba mieć duuuuży depozyt
po trzecie jeśli ktos jakimś cudem ma depozyt to kredyt jaki z banku dostanie może, powtarzam może bo pewności nie mam, starczy na studio flat gdzieś na dalekiej prowincji
po czwarte rata tego kredytu spokojnie pokryłaby wynajem dużego domu
po piąte wcale a wcale mi się to nie podoba bo też mi się marzy domek na własność
ale nic to, może wygram na loterri albo bogato wyjdę za mąż
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 609 Skąd: inny wymiar
Wysłany: 7 Wrzesień 2008, 20:02
Katrin napisał/a:
hahahahhaahah smieszne moj mezunio wlasnie to przeczytal i sie smieje ze mnie ahhh jo i gdzie tu sens i logika
Nie mów, że nie wiesz co to "Piątek z Pankracym", ja sie na tym wychowałem.
_ania_ napisał/a:
po pierwsze trzeba mieć depozyt
po drugie trzeba mieć duuuuży depozyt
po trzecie jeśli ktos jakimś cudem ma depozyt to kredyt jaki z banku dostanie może, powtarzam może bo pewności nie mam, starczy na studio flat gdzieś na dalekiej prowincji
po czwarte rata tego kredytu spokojnie pokryłaby wynajem dużego domu
po piąte wcale a wcale mi się to nie podoba bo też mi się marzy domek na własność
Co za ( za przeproszeniem ) brednie wypisujesz Miła.
Ostatnio zmieniony przez Nazgool 7 Wrzesień 2008, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 609 Skąd: inny wymiar
Wysłany: 7 Wrzesień 2008, 20:06
_ania_ napisał/a:
O matko, na tym okropnym koszmarnym psiaku, czemu nie mogli dac jakiegoś bardziej sympatcyznego pieska!
Grunt to konstruktywna krytyka Ja zawsze czekałem na przerwy w programie Pankracego bo puszczali bajki - "Nu Pogodi", "Reksio", "Rumcajs", "Bolek i Lolek" - no klasyka kina
Co za ( za przeproszeniem ) brednie wypisujesz Miła.
Brednie?
Hmm, popraw mnie jeśli się mylę w takim razie
Z tego co ostatnio wynika musisz mieć 25% depozytu, banki już nie są takie slodkie jak kiedyś.
Ceny domów spadają jak głupie ale ciągle są wysokie - nie mam najnowszych danych ale podejrzewam że najtańsze co da się obecnie znaleźć w okolicy Reading będzie kosztować jakieś 180K, za sensowny domek minimum 250K
Banki są chętne dać kredyt w wysokości do 4ch lub 5ciu rocznych pensji, nie wiem jak ty ale nie zarabiam aż tyle
Co więcej nawet jesli chcesz wziąć kredyt w dwie osoby, nie podnoszą ci limitu dwukrotnie jakby tego można oczekiwać
Masz jakieś bardziej pocieszające informacje? Przydałby mi się trochę bardziej optymistyczny wariant
[ Dodano: 7 Wrzesień 2008, 21:15 ]
mr G... napisał/a:
Grunt to konstruktywna krytyka Ja zawsze czekałem na przerwy w programie Pankracego bo puszczali bajki - "Nu Pogodi", "Reksio", "Rumcajs", "Bolek i Lolek" - no klasyka kina
Nu pogodi!!! Moja ulubiona!!
A Rumcajsa miałam za sąsiada - ta sama broda, i wkurzające cypiski
Wysłany: 7 Wrzesień 2008, 20:19
_ania_ napisał/a:
tego co ostatnio wynika musisz mieć 25% depozytu
Sorki Miła, ale nikt nie kupiłby domu. Nie twierdzę, że nie da się uzbierać 25%, tylko widzisz bierzesz kredyt hipoteczny gdzie dom jest zabezpieczeniem stąd śmiem twierdzić, że możesz mieć 0% depozytu.
_ania_ napisał/a:
Masz jakieś bardziej pocieszające informacje?
Tak.
Zasięgnij informacji u źródeł, czyli w banku
_ania_ napisał/a:
Nu pogodi!!! Moja ulubiona!!
No ba ! Jak się okazuje Sowieci mogli mordować ludzi, ale bajki dla dzieci robili super -zajebioaszcze Disney może się schować ze swoją sieczką.
I jesio coś.
Bunglow z 3 sypialniami i ogrodem, żebym mógł sam wykopać basen za miastem przy lesie. Top dreams.