Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 13:55
pablomik
Moze bys ankiete profesjonalnie z metryczka zrobil a nie takie suche rzeczy wrzucal..
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Emil Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 23 Mar 2007 Posty: 125 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 21:18
To zależy, są dwie możliwości:
1) Masz w miarę fajną pracę, fajnie się pracuje, fajna ekipa, generalnie gitara. W tej sytuacji pijesz z radości, cieszysz się życiem, to i pijesz, normalne, świętujesz cały czas ))))
2) Masz pracę generalnie do dupy, nic dodać nic ująć, nic Ci nie pasi, nic nie gra, masz doła, to pijesz na umór, ze smutku po prostu )))))
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 22:37
spodziewalem sie innych odpowiedzi,ale coz w koncu to forma badan wiec na podstawie tego co zbiore napisze o polonii w reading
dobrze ze moj brat i bratowa spedzaja inaczej czas w readingu
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2237 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 22:44
Ale tak na dobra sprawe to wcale to sie nie mija z prawda .
Przychodze do domu, siadam do kompa i spijam sobie piwko, ide do znajomych lub znajomi przyjda do mnie to sie spija piwko, ide sie pobawic na miasto to sie spija piwko, przyjda do mnie naprawiac komputer to i czasem przyniosa piwko. Za to miedzy przerwami w piciu piwka chodze do pracy lub kupic sobie cos fajnego, miedzy innymi piwko .
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 12 Grudzień 2007, 17:47
anonimowi alkoholicy
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
ja tam piwa nie lubię... za to włóczę się po mieście (tylko czasem coś kupuję, żeby nie było!) Latem miałyśmy fajne hobby z kolezanką: kocyk, lody w pudełku + łyżki z domu i się wylegiwałyśmy w parku z Lwem. Ewentualnie spacery wzdłóż rzeczki na Cavershamie i plany, że się zapiszę na basen i te inne...
_________________ Bo dobrze wiesz, bo zrozumiałeś, co znaczy wokół ognia krąg, bo przecież właśnie tu się przekonałeś, ile dać może uścisk rąk...
No to widzę ze hobbystow poza spijaczami trunków i preparatów nie ma:]
Czy rzeczywiście kwiat polskiej młodzieży nic innego nie robi tylko chla?
Pogłębiamy stereotypy jak widać.
Nikt nic innego nie robi?
Filmów nie oglądacie (kino, komp, DVD itp.)?, Na koncerty nie chadzacie?
Książka jakaś (po polsku lub angielsku)? O teatrze nie wspominam (ceny nieco zabójcze). Rower, fotografia, dzierganie na drutach, cokolwiek? Turystyka jakakolwiek?
Cokolwiek poza dnem butelki?
No chociaż gry na kompie jakieś, gra na gitarze, nie wiem co tam jeszcze.
Nikt niczym specjalnym się nie wykazuje?
No dajcie spokój nie wierze.
Naprawdę jest tak słabo?
[ Dodano: 18 Grudzień 2007, 21:00 ]
Ciekawe co robi brat i bratowa??
Wysłany: 22 Grudzień 2007, 20:54
Koncerty w Londynie - srednio 2 na miesiac
Ksiazki - oj srednia spadla przez te grudniowe bizi xD, ale tak to dosyc dosyc!
Jezyki - angielski [szlifierka xD], norweski [nosze sie caly czas z zamiarem! bizi bizi xD]
a reszta to to co tygryski najbardziej:
zakupy internetowe [technologia], piwo 24/7, haszysz, sex, duuuzo wina!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum