Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 3 Maj 2007, 15:16
zebym sie zdziwil
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 4 Maj 2007, 00:59
hmmm...
Przytulas wysle Ci dzis zdjecia do obrobienia, ale to dopiero w godzinah poludniowych, jak wytrzezwieje! przerobisz na mniejszy format. umieszcze je na chwilke, coby jedruleza zaspokoic buahahahahaha....
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2237 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 8 Maj 2007, 12:01
Dalej zachecam wszystkich do wrzucania swoich fotek do Albumu (link na gorze pod banerem lub tu: http://reading.net.pl/album.php), a najbardziej do dodawania zdjec zachecam dziewczyny .
Rozmiar zdjecia nie moze przekraczac 80kb a rozdzielczosc zdjecia nie moze byc wieksza niz 640x480. W razie problemow ze wrzucaniem fotek dajcie mi znac, wtedy ja je przygotuje i odesle gotowe do wrzucenia na serwer.
Dzis lub jutro powinien sie pojawic zdmeaskowany Medyk !!!!
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Wysłany: 8 Maj 2007, 12:27
"Prywatne galerie są wyłączone"
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 8 Maj 2007, 12:32
Moze wlasnie uzasadniles powod przestoju...
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 8 Maj 2007, 12:55
Odpal fotoszope, polacz nasze kanapy, jak zobacza ludziska zjednoczenie na forum to na pewno zaczna nadsylac swoje neglize
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 8 Maj 2007, 15:39
Co tu do ogladania, wrzucilem jedna fote i juz mam komunikat:
Cytat:
Przekroczyłeś limit dodanych zdjęć, nie możesz już dodać żadnego. Jeśli jest to konieczne i możliwe, usuń jakieś swoje poprzednie zdjęcie.
Ale poka siebie
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 11 Maj 2007, 10:24
Medyk odstaw to, co bierzesz.. i daj adres dealera
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2237 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 9 Październik 2007, 22:56
MALY UPDATE !!!!
Zachecam wszystkich do odwiedzenia naszej galeryjki i zamieszczenia swojego zdjecia. W zwiazku z tym ze rozszerzyly sie mozliwosci serwera na ktorym stoi forum, nastapily pewne zmiany. W tym momencie kazdy uzytkownik moze dodac nie 1 lecz 3 zdjecia. Zwiekszona zostala rozdzielczosc z 640x480 do 800x600 i objetosc pliku do 150kb. W razie problemow z zamieszczeniem zdjecia prosze o kontakt na admin@reading.net.pl. Osoby chcace zmienic swoje aktualne zdjecie na wieksza rozdzielczosc [lub inne ] proszone sa rowniez o kontakt.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum